Notícies

Jornada de treball de CIOs

El divendres 30 de novembre  hem celebrat  la jornada de treball anual dels CIOs d’Unitss. En la sessió s’ha presentat “Experiència d’un Sistema d’Informació en la Integració de nivells assistencials”, presentada per el Sr, Josep Vilà, Director de sistemes d’informació dels “Serveis de Salut Integrats Baix Empordà”. En la jornada s’ha debatut també altres temes d’interès entre ells, les línies d’innovació tecnològica  en el sector salut. WhatsApp Image 2018-12-02 at 23.10.25

Aportant valor a la innovació des dels sistemes d’informació

El dijous 24 de juny  hem celebrat  la sessió d’innovació tecnològica en salut, on s’han presentat experències innovadores de l’Hospital Vall d’Hebron, El Parc Taulí ; Badalona serveis assitencials, l’Hospital Clínic,  l’hospital st. Joan de Déu, l’Hospital de Granollers  i el Consorci sanitari integral.

WhatsApp Image 2018-06-14 at 13.02.15


Sessió tècnica sobre el nou reglament RGPD

El dijous 31 de maig hem celebrat  la sessió de treball sobre el nou reglament RGDP a l’auditori de sant joan de Déu serveis de salut mental.

La sessió es va organitzar en format de taula rodona on els ponents van compartir la visió que tenen respecte la seva nova posició en quant a tasques i responsabilitats, i en particular de com han plantejat en les seves entitats l’adaptació al nou reglament.

IMG-20180531-WA0008

La taula va estar moderada i oberta per el Sr. Pere Serrat, Director de sistemes d’informació del Parc Sanitari de st. Joan de Déu, a continuació van fer les seves exposicions el Sr. Genís Parra Santamaria, DPD del Parc sanitari de st. Joan de Déu, el Sr. Victor Robert, Sots-director d’informàtica de l’Hospital de la Sta Creu i St. Pau, i el Sr. Raimon Dalmau, Director de sistemes d’informació i TIC del Servei d’Emergències Mèdiques. El torn d’exposicions el va cloure el Sr. Sergio de Juan-Creix, Advocat especialitzat en TIC del despatx Intangibles Legal i professor de la UOC.

El debat posterior a les ponències va ser molt participatiu i es va concloure que tot i l’entrada en vigor el passat dia 25 de maig encara queden qüestions per resoldre en la interpretació de l’aplicació del nou reglament en l’àmbit de la salut.


Sessió de treball “Estratègies quickwin en l’àmbit de les tecnologies de la informació”

El divendres 2  de març hem celebrat la sessió de treball “Estratègies quickwin en l’àmbit de les tecnologies de la informació”, orientada a diretors de sistemes d’informació a l’Hospital de Valls. La jornada s’ha enfocat a la compartició de solucions tecnològiques de baixa complexitat que han generat una important satisfacció dels professionals de les nostres institucions.

20180302_132852.jpg

Anuncis