noticia sessió CMBDAEA

El dimarts 11 d’octubre del 2016 es va celebrar la primera jornada tècnica organitzada per UNITSS a la que van assistir més de 100 professionals provinents de 44 entitats diferents.

L’objectiu de la jornada era compartir la situació del nou CMBD d’atenció especialitzada ambulatòria des de la vessant dels hospitals, per tal de conèixer el grau de desenvolupament i posar en comú els dubtes i les incidències. Amb aquest objectiu, es va convidar als responsables del Catsalut d’aquest nou registre, i es van presentar experiències dels centres que ho tenen més avançat.

L’èxit de la jornada va ser reunir professionals de molts hospitals que participen en el desenvolupament i posada en marxa d’aquest nou registre, no només personal tècnic, sinó també perfils de documentació mèdica, encarregats de la gestió dels CMBDs, etc.

El torn obert de preguntes es va quedar curt, ja que l’interès que va generar el tema proposat, va animar als assistents a compartir els seus dubtes i reflexions, amb tota la problemàtica específica que suposa pels hospitals la generació d’aquest nou CMBD: resoldre la codificació en l’àmbit d’atenció especialitzada ambulatòria, com es pot construir el cas, com impactarà aquest nou registre a nivell de gestió i dedicació de recursos en la seva depuració i seguiment, i fins i tot la viabilitat del calendari d’implantació establert pel Servei Català de la Salut.

Des de UNITSS seguirem treballant per continuar escollint temes que siguin d’interès pels seus associats, i col·laborar amb tots els agents del sector per tal de proposar iniciatives que generin aquests espais de col·laboració que redundant en benefici del sistema.

 

Anuncis